okei, nyt päästään kuudenteen osaan, jossa kuvat pitäisivät olla parempia. En varmaan ole kertonut, että viime osassa syntyi vauva, jonka nimeä en kertonut, hänen nimensä oli Amanda. Hän kuoli teininä uidessaan, joten hänestä ei ole edes kuvia. ja Maggie on jo aikuinen, ja Cassandra vanhus. Aloitetaan!

1701333.jpg

Tässä on siis Cassandra vanhuksena. Eihän se niin paljon vanhemmalta näytä? Cassandra oli kokoajan totinen Amandan kuoleman jälkeen. Hän ei edes halunnut kuulla sanaa Amanda koska silloin hän oli purskahtaa itkemään.

1703226.jpg

Talon ohi kulki usein tälläinen nainen, nimi taisi olla irmeli. Ehkäpä irmeli voisi jossain vaiheessa päästäkkin sukuun, Saas nähdä! ;)

1703230.jpg

Niin, tässä on sitten Maggie aikuisena. Mielestäni ihan kaunis, mutta posket/leuka huolettaa hieman. Maggien sai suosiotavoitteen. (en muista tarkalleen)

1703239.jpg

Maggie kyllästyi kuitenkin nopeasti hiustyyliinsä ja päätti hieman leikata hiuksiaan. Tässä siis lopputulos. =)

1703246.jpg

Nisse käveli illalla tiellä, ja Maggie ajatteli että nyt hänellä olis tilaisuus pokata toi mies. Maggie, Maggie, Maggie, Luuletkos pokaavas ton miehen noin vaan kadunkulmalta ensimmäisenä tekona haliyritys? Mies lähti nopeasti, mutta sitä ennen Maggie kuitenkin vaihtoi miehen kanssa pari sanaa.

1703255.jpg

Aamulla mies kuiskasi Maggien korvaan mukavia asioita mitä he voisivat tehdä yhdessä. Nyt Maggie ajatteli että ehkäpä hänellä olisikin mahdollisuuksia.

1703266.jpg

Myöhemmin he nauroivat vatsa kippurassa vitseille, ja juoruille. 

1703271.jpg

Maggie aloitti hurmaamisen. Hänestä se oli... Niin tarpeellista. Kuitenkin pian Maggie joutui hyvästelemään Nissen koska työauto kaarsi jo pihaan.

1703273.jpg

illemmalla Cassandra sai ensimmäisen suudelmansa, ja myös Nissen taloon. Nisse toi aika paljon rahaa taloon.

1703282.jpg

tälläinen hänestä tuli vaatteiden ja hiustyylin muutoksen jälkeen. Saa luvan kelvata Maggielle. (anteeksi, minä tyhmä menin poistamaan kuvan jossa Nisse ja Maggie hankkivat .... 3 sukupolven)

1703352.jpg

Pian tulikin ilouutinen ilmi: Maggien sisällä kasvoi kolmas sukupolvi. Cassandra oli todella innoissaan, sillä hän kerkeäsi ehkäpä nähdä lapsenlapsensa, olihan hän jo 64 vuotias.''siellä sitten odottaa mummin oma enkeli! muista periä äitisi kaikki piirteet!'' '' äiti! kyllä se saa periä myös nasselta. hänhän on lapseni isä!'' ''joo...'' Cassandralla on näköjään jotain Nassea vastaan.

1703369.jpg

Nasse päätti kosia Maggieta. Muutapa en voi tästä kuvasta kommentoida.

 

Tämän osan loppu. kommentit ovat sallittuja, myös todella toivottuja. Anteeksi jos osassa ilmeni jotain, kertokaa rehellisesti sitten mielipiteenne :) !