Noniin! Tässä nyt sitten 2 osa, pävitys tuli jo SAMANA päivänä kuin eka osa, näin ei sitten yleensä käy. Mutta nyt kuitenkin aloitetaan.

1690674.jpg

Cassandra kyllästyi tyyliinsä ja teki muutoksen. Vapaana hiukset eivät enää saaneet olla vaan ne laitettiin nutturalle (tai miten ton nyt sanoo :D) ja farkkuasu. Myös hieman korkoa tuli jalkapohjan alle. Iloisena Cassandra alkoi poseeraamaan :> (huomatkaa tuo laatikko ; >)

 

1690686.jpg

Pian taksin tultua hän päätti etsiä miehiä. Elämä otti koville, koska kokoajan posteljoonit änkesivät postilaatikon luo, laskuja tuomaan, ja rahat olivat muutenkin jo todella vähissä.

1690708.jpg

Heti paikan päälle päästyään hän meni pelaamaan flipperillä. Hän rakasti flippereitä. Hän ei kylläkään ollu t tutustunut flippereihin. Minkäs teet, kun ei isä ollut hänelle flipperiä ostanut.

1690751.jpg

Tässä välissä hän sovitti samanlaista pukua mikä hänellä oli jo päällään. Äsh, epäselvä kuva -.-'

1690731.jpg

Hän osti itselleen pyjaman. Hän oikein ''jumaloi'' pyjamaa. Hän ajatteli iskeä miehet pyjamallaan. Minä kyllä nauran jos sinä, Cassandra isket miehet pyjamallasi.

1690767.jpg

Hyvä uutinen: Hän oli löytänyt miehen. Ainakin miesainesta tämä mies on. Jos saisin antaa miehelle arvosanan, niin se olisi 7+.

1690789.jpg

Cassandra: ''oih, Sun silmät on ihanat <3''  

Joonatan: ''k-kiitos''

Cassandra: '' Mitä jos.. jos sä muuttaisit tänne?''

Joonatan: '' Tää tuli vähän äkkiä... No voisinhan mä.. muuttaakkin tänne! ''                            

Ja sitten tämän osan loppu.