1689994.jpg

Tässä on sukuni kantaäiti, Cassandra Abeo.Cassandran äiti kuoli silloin kun Cassandra oli vielä lapsi. Hän on joutunut asumaan alkoholisti-isänsä kanssa. Cassandran täytettyä 20 hän päätti muuttaa pois.  

1690041.jpg

Pian lehden saavuttua Cassandra katsoi lehdestä vapaat työpaikat. Siellä oli useita paikkoja mutta Cassandraa kiinnosti vain yksi: Lainvalvonta-ala.

1690046.jpg

''Mitäs nyt tehdään?'' Cassandra sanoi kun hän oli heittänyt lehden roskapönttöön. ( En huomannut ottaa luonnetta ylös. Muistaakseni Cassandra on Skorpioni.)

1690051.jpg

Pian Cassandra päätyi syömään jogurttia. Cassandran mielestä se oli TODELLA hyvää. Noh Cassandra, sitten tulevaisuudessa aijotko elättää perheesi jogurtilla?? *nauraa* no joo, se oli vaan vitsi! :D

1690060.jpg

Pian Cassandralle tuli hiukan tylsää; Jogurtti loppui. Cassandra masentui hieman ajattelemaan. Hänen päässään pyöri vielä isänsä alkoholi ongelmat. hän pelkäsi isänsä kuolemaa, koska äidin kuolema oli ottanut hänelle todella koville.Sama olisi nyt tapahtumassa. Hän oli joskus toivonutkin isänsä kuolemaa, mutta ei tarkoittanut sitä niin.

1690065.jpg

Cassandraa todella taisi surettaa. Ennen kuin Cassandra oli muuttanut kotoaan, hänen isänsä oli kertonut tälle että kuolee pian. Siksi Cassandra on nyt hieman... ''maassa''.

 

Tähän on nyt hyvä lopettaa. Ladattujen perään saa kysellä.