Näin nyt aloitamme 4.osan. en tee nyt muuten muita osia ennenkuin saan kommentteja, nimittäin luulen että tätä ei lue kukaan. Mutta nyt, Neljännen osan pariin!

1694759.jpg

Aika kului nopeasti ja pian Maggiella oli jo syntymäpäivä. ''Niin se aika menee nopeasti.'' Cassandra totesi. Hänen esikoisensa oli jo taapero.

1694776.jpg

Tässä Maggie peilin edessä käynnin jälkeen. Täytyy todeta, että kyllä Maggie on suloinen. (toivottavasti tuo leuka häipyy iän myötä.)...

1694786.jpg

Heti kasvettuaan ja peilin edessä käytyään Maggie halasi nallea. Maggien paras kaveri olikin nalle. Tässä kuvassa Maggie on suloinen. =]

1694794.jpg

Johan tässä on Maggiella vastuuntuntoinen isä! pussailemassa toisia naisia heti kun silmä välttää. No jaa... Ihan sama, kunhan Cassandra ei näe, nimittäin silloin ei sinulle kunniankukko laula!

1694812.jpg

Pian naisen lähdettyä Joonatan alkoi katumaan sitä mitä hän oli juuri tehnyt: pettänyt Cassandraa. Hän päätti ''näyttää'' itselleen että rakastaa vain Cassandraa ja lopulta he kummatkin löytyivät sängyn pohjalta.

1694819.jpg 

Cassandra katsoi usein tähtitaivaalle ja ajatteli isäänsä. ''Isä on tuolla jossain, missä se onkaan.'' Cassandra ajatteli. Hän kaipasi isäänsä vaikka oli aijemmin ollut hänelle... ilkeä.

1694823.jpg

Kun Cassandra ja Joonatan olivat töissä, niin silloin tuli  lasten ''hoitaja''. Maggie oli luullut että tämä oli hänen mummonsa. Kun lastenhoitaja sitten lähti, sai Cassandra kuunnella pikkuisen Maggien huutoja. ''MUMMOOOO TULEEEE TAKAISIINNNN!!!!?'' Maggie kiljui. Ajan myötä Maggie tottui ajatukseen että se oli ''hoitaja'' eikä mummo. Maggie pettyi suuresti.

1694837.jpg

Joskus Cassandra tykkäsi kastella kukkia. Se rauhoitti hänen hermojaan. (itse asiassa tämä on ihan turha kuva, mutta pitäähän jokaisessa osan lopussa olla kuvakin No joo... ei pakko :] )

tämän osan loppu :)